Recidivista se vydal krást do supermarketu a na místě usnul. Ráno si pro něj přijela policie
Ilustrační foto
Most

Most - Na lup do jednoho mosteckého supermarketu se vydal v časně ranních hodinách 26letý muž. Do objektu vnikl násilím, poté se dostal do prostoru prodejny a kanceláře. Tam si připravil k odcizení zboží.

To už ale neodnesl, na místě usnul a krátce po 5. hodině ranní ho v prodejně našli zaměstnanci při příchodu do prodejny. Ti na místo přivolali policii. Muž v kanceláři poškodil výpočetní techniku a supermarketu zanechal škodu za téměř osm tisíc korun.

"Už v minulosti kradl a byl několikrát odsouzen. Vyšetřovatel ho obvinil z přečinu krádeže a poškození cizí věci, za což mu hrozí s ohledem na kriminální minulost až tříletý trest odnětí svobody. K odcizení si připravil konzervy, džemy, čokolády, žvýkačky a kosmetiku. Skončil v policejní cele. Měl pozitivní test na amfetamin," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru