Zlodějíčci vyběhli z Billy s batohem plným nuget, u Domina je dopadli strážníci
Mladí zlodějíčci chtěli krást nugetu. Foto: Michal Hrdlička
Most

Most - V sobotu odpoledne dostala mostecká městská policie oznámení od ostrahy supermarketu Billa, že v uvedeném obchodě neznámá dvojice pachatelů odcizila zboží z prodejny a vydala se na útěk neznámo kam.

Hlídky strážníků byly ihned vyslány do přilehlého okolí. Během okamžiku byla na Tř. Budovatelů u hotelu Domino zjištěna dvojice osob, která odpovídala popisu pachatelů krádeže. Při bližším zjištění se potvrdilo, že se skutečně jedná o pachatele, kteří kradli v obchodě.

Dvojice osob měla v batohu odcizené zboží a následně se strážníkům k činu doznala. Jelikož jeden z pachatelů se na území města Mostu opakovaně dopoustěl majetkové trestné činnosti a přestupků proti majetku, byla dvojice pachetelů předána Policii ČR, která si celou věc se všemi poznatky převzala k dalšímu šetření.

Uvedené zboží bylo v pořádku nepoškozené vráceno zpět na prodejnu.

0309zlodejicci2

Odcizené zboží. Foto: Michal Hrdlička

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru