Někdo naboural auto na parkovišti u úřadu a ujel. Hledají se lidé, kteří nehodu viděli
Policie vyšetřuje nehodu u magistrátu. Foto: Veronika Sedláčková
Most

Most - Ke kolizi mezi dvěma automobily došlo v sobotu odpoledne okolo 17. hodiny na parkovišti u mosteckého magistrátu. Řidič, který nehodu způsobil, ujel. Majitelé poškozeného vozidla se obrátili na naše zpravodajství se žádostí o pomoc při pátrání po svědcích střetu.

"Zaparkovali jsme v 17 hodin před magistrátem před pasáží U Lva a odešli koukat na trucky. Když jsme po hodině přišli k autu, bylo nabourané. Odhadovaná oprava přijde na 60 tisíc korun," popisuje okolnosti Veronika Sedláčková.

Nehodou se začala zabývat policie. Kamera městské policie událost nezaznamenala, byla v tu dobu zaměřena na náměstí kvůli propagační akci autodromu. "Ten, který nás naboural, na sebe nenechal kontakt a odjel. Jediné, co víme, že to bylo nějaké bílé auto s asi trochu vyšším podvozkem," uvedla Veronika Sedláčková.

Na místě se v tu dobu mohlo pohybovat bílé Audi Q7 a bílý Seat Toledo.

Pokud jste byli svědky nehody nebo máte k dispozici obrazový záznam, můžete se obrátit na policii nebo přímo na Veroniku Sedláčkovou na telefonním čísle 604 553 162, či ji můžete kontaktovat přes Facebook zde.

Foto

0309nehodasvedci2

0309nehodasvedci3

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru