Smolař za volantem: Zastavili ho kvůli rychlosti, policejní pes u něj vyčenichal 109 tablet extáze
Ilustrační foto
Most

Most - Policie v Mostě zahájila stíhání 20letého muže z Mostu a obvinila ho z přečinu přechovávání omamné a psychotropní látky a jedu. Ten měl loni koncem roku neoprávněně přechovávat sáček, ve kterém bylo 109 kusů tablet extáze o hmotnosti 55 gramů.

Zjistili to celníci při běžné silniční kontrole vozidla, jehož řidič jel rychle a kdy jejich pes zareagoval na přítomnost omamné a psychotropní látky. Řidič měl u sebe sáček s podezřelými tabletami. Celníci následně věc předali policii.

"Policisté tablety zajistili a odeslali k odborné expertize. Obviněný mladý muž je vyšetřován na svobodě a v případě odsouzení mu za toto jednání hrozí až pětiletý trest odnětí svobody. Kde mladík k tabletám přišel, nyní policie vyšetřuje," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru