Teplicko – Smutně skončilo pátrání po 74leté důchodkyni z Krupky, která se pohřešovala od čtvrtečního odpoledne. Žena byla v pátek nalezena mrtvá. Informovala o tom policie.

Žena odešla ze svého bydliště v Krupce ve čtvrtek kolem poledne na procházku a už se nevrátila. Seniorku hledali od čtvrtečního večera desítky policistů, do pátrání byl nasazen i vrtulník. Prohledávalo se bezprostřední okolí bydliště i okolní vesnice. Policisté následně dostali informaci, že ženu někdo viděl jít směrem na Ústí, do pátrání proto byli zapojeni také ústečtí policisté.

V pátek po druhé hodině odpolední ale přišla smutná zpráva. Pohřešovaná důchodkyně byla odpoledne objevena bez známek života. Kde konkrétně byla nalezena, policisté nezveřejnili. „Cizí zavinění smrti bylo předběžně vyloučeno. Byla nařízena pitva,“ řekla pouze policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru