Muž na internetu nabízel truhlářské práce. Vybíral ale jenom zálohy a práci neodvedl
Ilustrační foto
Most

Most - Mostecká policie obvinila 32letého muže, který na internetu nabízel truhlářské práce. Podnikavec měl v šesti případech podvést zákazníky, kteří reagovali na jeho inzerát na internetovém portálu, kde se vydával za jinou osobu a nabízel výrobu dřevěného nábytku.

Pracovat se dřevem však zřejmě nehodlal, jen měl v úmyslu vylákat od zákazníků peníze. A ty mu byly postupně zasílány předem na bankovní účty. Tam mu přišlo celkem 38 tisíc korun. Dle objednávek měl zhotovit komody, věšáky, skříně, lavice, předsíně, jídelní stoly a další produkty.

"Poškození mu zaslali zálohy, muž však žádné výrobky nezhotovil a peníze nevrátil. Obviněný si usnesení o zahájení stíhání převzal ve věznici, kde je pro jiný obdobný delikt. Za tyto podvody mu může soud uložit až tříletý trest odnětí svobody," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru