V Mostě kdosi zaútočil kameny na tramvaj! Udělaly to zřejmě děti
Poškozené sklo tramvaje. Foto: DPmML
Most

Mostecko - Obyvatelé Mostecka přišli na několik týdnů o jednu z pěti nízkopodlažních tramvají, které provozuje Dopravní podnik měst Mostu a Litvínova. Je poškozená po útoku kameny.

„V prostoru tramvajového trojúhelníku u bloku č. 100 došlo k útoku kamením proti projíždějící nízkopodlažní tramvaji. Došlo tak k bezprostřednímu ohrožení bezpečnosti cestujících v tramvaji, naštěstí se nikomu nic nestalo,“ řekl ředitel dopravního podniku Daniel Dunovský.

K útoku na tramvaj jedoucí k dopravnímu podniku došlo v pondělí ve 12:55 hodin zhruba ve stejných místech, kde vloni vykolejila jiná tramvaj kvůli naskládanému kamení v kolejišti. Letící kameny zasáhly okno v salonu pro cestující. Podle některých cestujících, kteří jeli v napadeném vozidle, šlo o skupinku dětí, které kamení házely.

 0603tramutok1

Poškozené sklo tramvaje. Foto: DPmML

O incidentu byla informována Policie České republiky, ta celou událost vyšetřuje a hodlá si prohlédnout i dostupné kamerové záznamy. Odhadovaná škoda na vozidle je do 30 tisíc Kč, dodávka skla a následná oprava může trvat až čtyři týdny.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru