V Bílině se utrhla část vodovodního potrubí. Tři obce na Mostecku budou bez vody
Ilustrační foto
Most

Bílina – Ve středu ráno došlo v úseku od kruhového objezdu u Městského úřadu v Bílině až po Lidl k havárii vodovodního řadu. Kvůli poruše budou přerušeny dodávky vody ve třech obcí, Bíliny by se odstávka dotknout neměla. Město o tom informuje na svém facebooku. 

Při havárii se odtrhla zavěšená část potrubí a při pádu se potrubí zlomilo. Z tohoto důvodu budou přerušeny dodávky vody pro obyvatele obcí Liběšice, Želenice a Braňany, které budou zásobovány cisternami. V Bílině budou vodojemy doplněny provizorním zásobováním, čímž bude zabezpečena plynulá dodávka vody pro obyvatele. Rozsah a délku opravy nelze v tuto chvíli specifikovat.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru