Dvojice v bytě na mosteckém sídlišti skladovala sklenici se sušenou drogou
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Policie v Mostě obvinila z přečinu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy ve spolupachatelství 44letou ženu a 21letého muže z obce na Mostecku.

"Ti měli na mosteckém sídlišti Výsluní v jednom bytě přechovávat pro jiného ve sklenici sušený rostlinný materiál, u kterého bylo podezření, že se jedná o marihuanu. Ten byl policií zajištěn a předán na odbor kriminalistické techniky k provedení odborné expertizy," sdělila mluvčí mostecké policie Ludmila Světláková.

Odborníky bylo zjištěno, že v rostlinném materiálu byla prokázána přítomnost účinné látky. "Dvojice je stíhána na svobodě. Za toto jednání jí hrozí až pětiletý trest odnětí svobody," dodala mluvčí policistů.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru