Ilustrační foto Zdroj: město Bílina
Most

Bílina – V Bílině bude od 30. dubna do 6. května omezena doprava na hlavní silnici I/13 v úseku od kruhového objezdu u radnice k Lidlu. Důvodem je odstraňování starého potrubí vodovodního přivaděče v korytu řeky. Informuje o tom bílinská radnice.

V daném úseku dojde k zúžení obou jízdních pruhů. Omezení bude vždy od 7.30 do 16.00 hodin. Původně se myslelo, že bude provoz na „třináctce“ sveden do jednoho pruhu, ale podle aktuálních informací od zhotovitele prací na demontáži potrubí bude provoz obousměrný, jen se silnice z obou stran zúží. V daném úseku se během příštího týdne bude pohybovat těžká technika – bude tady přistaven jeřáb a nákladní vůz, aby se staré potrubí přivaděče, které je kvůli havárii nefunkční, mohlo rozřezat a odvézt.

Město Bílina není ze zákona účastníkem řízení o povolení úpravy provozu na silnicích první třídy, a proto v této souvislosti nemohlo nikterak zasáhnout. Správní orgán (Krajský úřad ÚK), který je kompetentní k povolení úpravy provozu na silnici I/13, má podle zákona povinnost tuto záležitost projednat pouze s policií a vlastníkem komunikace, tedy Ředitelstvím silnic a dálnic ČR.

2704bilinanakres

 Zdroj: město Bílina

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru