Dopravní podnik pořídil dvě nové sanitky. Nahradí dvacet let staré vozy
Foto: Dopravní podnik měst Mostu a Litvínova
Most

Most - Dopravní podnik měst Mostu a Litvínova pokračuje v obnově vozového parku městské hromadné dopravy, ale nezapomíná ani na sanitní dopravu.

„Koncem dubna jsme pořídili dva nové sanitní vozy a pokračujeme tak v průběžné obnově vozového parku sanitních vozů,“ řekl ředitel Dopravního podniku Daniel Dunovský.

Dopravní podnik měst Mostu a Litvínova pořídil dva nové sanitní vozy od společnosti FOSAN s.r.o., za necelé 2 miliony korun bez DPH. Zároveň však bylo nutné vyřadit z provozu technicky a morálně zastaralá dvě sanitní vozidla vyrobená v roce 1998 a 1996.

0405sanitky

Foto: Dopravní podnik měst Mostu a Litvínova

„Tato vozidla budou samozřejmě ekologicky zlikvidována, nové vozy však převezmou jejich evidenční čísla,“ doplnil Dunovský. Dopravní podnik měst Mostu a Litvínova provozuje dopravu raněných, nemocných a rodiček na základě smlouvy pro všechny zdravotní pojišťovny, kterou nyní zajišťuje prostřednictvím 18 sanitních vozidel.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru