REKLAMA
Opilý mladík ničil auta a koše, strážníci mu dali pouta
Mladík zadržený po nočním řádění. Foto Michal Hrdlička
Most

Most – Registrační značky z několika zaparkovaných aut vyrval opilý mladík v okolí ulice U Stadionu. V parku za sportovní halou pak rozhazoval odpadkové koše. Strážníci ho zadrželi a předali ho státní policii.

Mladík řádil v noci ze soboty na neděli. Při vytrhávání SPZ ho zahlédla jedna z obyvatelek a zavolala na tísňovou linku městské policie – 156.

Strážníci přijeli na místo a prohledali okolí. Opilý mladík na sebe zanedlouho upozornil hlukem v parku za sportovní halou, kde rozhazoval odpadkové koše. Strážníci ho zadrželi a dali mu služební pouta.

Na místo pak přijela hlídka Policie ČR, která si převzala další vyšetřování případu. Strážníci jí předali uvedeného mladíka i s registračními značkami, které vytrhal z vozidel.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru