REKLAMA
Muž měl odcizit ze skladu firmy různé nářadí, policisté ho objevili ve křoví
Ilustrační foto
Most

Most - Policisté obvodního oddělení Most Zahradní v neděli v podvečer zadrželi muže podezřelého z krádeže. Mostečan ve věku 36 let dle šetření policistů v dopolední době překonal oplocení u firmy ve Velebudicích. Tam se dostal do skladu a z něj měl odcizit elektrický křovinořez, tlakovou myčku a bourací kladivo.

Poté vnikl do nákladového prostoru zaparkovaného vozidla a z něj odcizil další věci, vše v hodnotě 40 tisíc korun. Kladivo a křovinořez prý zpeněžil na sídlišti Zahradní, kde věci prodal údajně neznámému muži.

"Tlakovou myčku za 10 000 korun schoval do křoví, kam se pro ni v podvečer vrátil, aby ji též prodal. K tomu nakonec nedošlo, muže ve křoví našli policisté a ti poté objevili i ukrytý lup. Policie Mostečanovi sdělila podezření ze spáchání přečinu krádeže vloupáním," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru