REKLAMA
Strážníci uklidňovali muže, kterému bankomat zabavil kartu
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Do ulice Lipová v Mostě byla vyslána hlídka městské policie na oznámení, že se zde nachází muž, který nechce nikoho pustit k bankomatu a brání lidem v jeho užívání.

Rozrušený muž strážníkům vysvětlil, že mu bankomat zabavil kartu a on neví, jak postupovat. "Strážníci muže uklidnili, že se to může stát například v případě skončení platnosti karty, a doporučili mu, aby se obrátil na infolinku provozovatele uvedenou na bankomatu," uvedl mluvčí strážníků v Mostě Vlastimil Litto.

Bankomat může zabavit kartu, když je poškozená nebo skončí její platnost. Může se jednat o technickou závadu nebo také o podvod. "V každém případě vždy neprodleně kontaktujte provozovatele na zákaznické lince uvedené na bankomatu. Zde se dozvíte důvod zabavení karty a způsob jejího vrácení," radí mostečtí městští policisté.

Pokud se vám nepodaří na zákaznickou linku dovolat, kartu raději zablokujte prostřednictvím telefonu nebo internetového bankovnictví.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru