Markéta Stará: Vytáhněte prarodiče do společnosti. Třeba na Farmářskou slavnost, která zvolna přejde v Den seniorů!
Náměstkyně mosteckého primátora Markéta Stará.
Most

Mostečtí senioři se nenudí. Město Most pro ně totiž plánuje po celý rok řadu akcí. Největší událostí roku se stal Den seniorů, který se v Mostě pořádá už několik let. I letos se senioři sejdou už počtvrté 29. září. Oslavám bude předcházet oblíbená Farmářská slavnost.

„Den seniorů bychom chtěli propojit s Farmářskou slavností a oslavami stého výročí vzniku republiky.Uvažujeme o dobové módní přehlídce, o kterou se postarají sami senioři. Nebudou chybět ani jejich pěvecká a hudební vystoupení včetně různých soutěží. Máme radost, že v Mostě jsou starší lidé nebývale pozitivní a hlavně aktivní,“ prozradila náměstkyně mosteckého primátora Markéta Stará.

Podle ní je v přístupu seniorů obrovské kouzlo, mnoho nápadů a velká přidaná hodnota tohoto svátku. Markéta Stará pokračuje: "Pokud máte doma babičku, nebo dědečka, kteří jsou aktivní a rádi chodí do společnosti, přiveďte je na den seniorů. Budeme moc rádi, když se sejdeme v co největším počtu." Náměstkyně primátora naráží na to, že v rodinách nejvíce času na internetu tráví mladší členové rodin a ti by, dle Staré, měli informace o podobných akcích předávat starším. Mostecké listy a další tištěné noviny také často a kvalitně informují, a tak se snad potřebné zprávy dostanou k těm, pro které se podobné akce pořádají. Tedy seniorům.

Letošní rok bude Farmářská slavnost součástí dne seniorů. Přesněji řečeno mu bude předcházet. Avšak vše, co ke správné slavnosti patří bude k dispozici v průběhu celého seniorského dne.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru