Mladík policistům namluvil, že telefon za 27 tisíc našel. Chtěl ho prodat
Ilustrační foto
Most

Most - Policisté mosteckého obvodního oddělení sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu krádeže 18letému muži z Chomutova. Ten měl v nočních hodinách sedět s poškozeným na schodech u jedné mostecké restaurace, aniž by se znali.

Poškozenému muži z kapsy vypadl mobilní telefon a to obviněný viděl. Počkal na příhodnou dobu a telefon si měl přivlastnit. Poté z místa odešel a u jiné restaurace ho nabízel jednomu muži.

"Ten ale přivolal policii a muže do příjezdu hlídky zadržel. Už v minulosti Chomutovan kradl a byl za to pravomocně odsouzen. Telefon v hodnotě 27 000 korun byl vrácen zpět poškozenému," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru