Větráte ve vedrech? Tak pozor, ať se vám nestane něco podobného
Ilustrační foto
Most

Mostecko - Otevřeného okna a balkónových dveří využili neznámí pachatelé, kteří vnikli do bytů v Mostě i na Litvínovsku.

Neznámý pachatel využil otevřených balkónových dveří v přízemním bytě v Mostě, vlezl do bytu a z něj odcizil mobil, portmonku s doklady a penězi a další věci, vše v hodnotě 9 tisíc korun. Rodina v době krádeže byla doma a spala.

"Jiný lapka vnikl do rodinného domu v Mostě, když překonal otevřené okno v přízemí objektu. Dům nebyl opuštěný a zloděj kradl za bílého dne. Z přízemního pokoje měl zloděj ukrást starý samovar," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Obdobný případ se stal v mostecké části Podžatecká. Přes okno zloděj vlezl kolem 04. hodiny do přízemního bytu, kde nic neodcizil. Hluk v pokoji totiž vzbudil majitelku, která se lekla a křičela. Pachatel se dal na útěk.

Otevřené okno přilákalo zloděje v obci na Litvínovsku. Vnikl do bytu v prvním patře a odnesl z něj televizor a nářadí.

A to nebylo vše: "Nepříjemné probuzení čekalo majitele bytu v panelovém domě poblíž centra města Mostu tento víkend. Neznámý lapka překonal oplocení u domu a vnikl do bytu zřejmě přes otevřené balkónové dveře. Uvnitř odcizil notebook, příruční tašku s doklady, peníze a další věci, vše za sedm tisíc korun," dodala mluvčí policistů.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru