Teplárna překvapila! Odstávku v Mostě zkrátila ze čtyř dnů na jediný
Teplárna United Energy v Komořanech. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Čtyřdenní odstávka teplé vody v Mostě byla zkrácena na jeden a půl dne pro většinu domácností. Informovala o tom společnost United Energy.

Jak jsme již informovali, letošní celoplošná odstávka Mostě byla vyvolána společností Vršanská uhelná z důvodu rozšíření těžby uhlí v prostoru Slatinice, tedy v prostoru, kde se nachází tepelný napaječ zásobující celé město Most. Odstávka byla, s ohledem na práce s přepojením na provizorní potrubí a následně přepojení na přeložku, plánována ve dvou termínech v délce 4 dnů. Značná část domácností se však již nyní může radovat. První celoplošnou odstávku se podařilo zkrátit.

„Díky výborné spolupráci provozních zaměstnanců teplárenské společnosti a externích dodavatelů se podaří zkrátit odstávku pro větší část města o více jak 2 dny," informovala Miloslava Kučerová, tisková mluvčí společnosti. Ve středu večer byly již obnoveny dodávky teplé vody v oblasti Stalingradská. Vyjma cca 20 výměníkových stanic, které se dočkají teplé vody až ve čtvrtek odpoledne, byly od středečního večera obnoveny dodávky v celém Mostě.

Odstávka začala v úterý 5. června.

Původní plán odstávek

1505odstavkatabulka

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru