Dva muži se vloupali do skladu potravin, odcizili z něj víno za 4 tisíce
Ilustrační foto
Most

Most - Vyšetřovatel mostecké policie zahájil stíhání dvou mužů ve věku 22 a 34 let z Mostu. Podle kriminalistů měli v dubnu vniknout v Mostě do oploceného areálu a poté se vloupali do skladu potravin, ze kterého měli odcizit 30 kusů balení s lahvemi vína v celkové hodnotě 4 tisíce korun.

"Další škodu ve výši 4 000 korun zanechali na poškozeném zařízení objektu. Lup následně prodali. Odcizené víno bylo vráceno zpět poškozenému majiteli. Dvojice je obviněna z přečinu krádeže ve spolupachatelství, mladšímu hrozí s ohledem na kriminální minulost až tříletý trest odnětí svobody, staršímu o rok méně. Stíhání obviněných probíhá na svobodě," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru