OBRAZEM: Na Budovatelce se motá cyklista! Než ho strážníci dojeli, spadl a zůstal bezvládně ležet
Strážníci poskytují pomoc zraněnému cyklistovi. Foto: Michal Hrdlička
Most

Most - Na tísňovou linku Městské policie Most oznámil občan silně podnapilého cyklistu, který sotva jede třídou Budovatelů ve směru k dopravnímu podniku.

Hlídka vyslaná na místo si všimla cyklisty jedoucího po cestičce souběžné s budovou dopravního podniku. Bohužel, než strážníci k muži dojeli, ten již z kola spadl a zůstal nehybně ležet na cestě.

Muž měl krvácející tržnou ránu na hlavě a spoustu dalších oděrek na těle. Strážníci na místo přivolali osádku zdravotnické záchranné služby a muže do příjezdu záchranářů ošetřili.

Po příjezdu osádky záchranné služby byl muž převezen k dalšímu ošetření do mostecké nemocnice.

Cyklisté v první polovině letošního roku v Ústeckém kraji způsobili 45 dopravních nehod. Pět osob ale skončilo s těžkým zraněním, 28 lidí bylo zraněno lehce. Alkohol hrál při tom roli u deseti cyklistů. O kontrolách cyklistů policií píšeme více zde.

2407cyklista

2407cyklista2

2407cyklista3

Strážníci poskytli zraněnému muži první pomoc. Foto: Michal Hrdlička

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru