Zbavme se odpadků na Šibeníku! Můžete přijít pomoci uklízet nadačnímu fondu Veroniky Kašákové
Nepořádek na Šibeníku. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Nadační fond Veroniky Kašákové připravil na srpen úklidovou akci na mosteckém Šibeníku. „Máme rádi naši planetu a přírodu. Proto jsme se rozhodli vyrazit ven a pomoci,“ říká Eva Juščáková, projektový asistent nadace.

Akce, která je určena široké veřejnosti a dětem z dětských domovů, se uskuteční 8. srpna.

Po konzultaci s magistrátem byl pro úklid vybrán pětikilometrový úsek na Šibeníku, kde se pár dní poté poběží Night run. Začíná se v 9 hodin, sraz všech zájemců je na velkém parkovišti za poštou, a úklid Šibeníku potrvá celé dopoledne.

Účastníci se nemusejí o nic starat, dodání pytlů na odpadky zajistí technické služby. „Vezměte si s sebou jen dobrou náladu a chuť pomáhat,“ dodává Eva Juščáková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru