Pervitin prodával Mostečan v hojné míře v domě na sídlišti Pod Šibeníkem
Sáčky s pervitinem. Ilustrační foto. Zdroj: Policie ČR
Most

Most - Trestnímu stíhání pro dealerství drog čelí 36letý muž z Mostu. Vyšetřovatel Mostečana obvinil z přečinu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy.

Muž měl drogu prodávat v jednom domě na mosteckém sídlišti Pod Šibeníkem, kam si pro ni zájemci chodili. "Podle kriminalistů měl loni obstarat a poté prodat nejméně ve 4 případech metamfetamin, předloni a letos na stejném místě obstaral a prodal nejméně ve 100 případech nejméně 21 gramů psychotropní látky a další drogu prodal loni na podzim a to za celkovou částku 10 tisíc korun, které měl vyinkasovat za nejméně 10 gramů drogy," přibližuje případ Ludmila Světláková, mluvčí Policie ČR na Mostecku.

Obviněný je stíhán na svobodě a hrozí mu až pětiletý trest odnětí svobody.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru