OBRAZEM AKTUÁLNĚ: Těžká havárie cisterny ve směru na Žatec. Silnice je zcela uzavřena
Hasiči vyprošťují řidiče z převrácené cisterny. Foto: Michal Hrdlička
Most

Žiželice - K vážné nehodě tahače s cisternou došlo ve čtvrtek ráno před pátou hodinou u obce Žiželice. Probíhají záchranné a vyprošťovací práce. Silnice z Mostu na Žatec je zcela uzavřena.

K havárii těžkého nákladního automobilu vyjely tři jednotky hasičů. V kabině převráceného vozu byl uvězněný řidič, kterého museli hasiči vyprostit. Utrpěl zranění, se záchranáři během vyprošťování komunikoval. Ke zraněnému muži byl povolán záchranářský vrtulník.

Nehoda se stala v serpentinách nad Žiželicemi na vytížené komunikaci, která spojuje Most a Chomutov se Žatcem a je spojnicí Ústeckého a Plzeňského kraje. Komunikace je zcela uzavřena, podle informací dopravního servisu policie počítejte s uzavírkou do deváté hodiny ranní, může se ale i o několik hodin protáhnout. Objížďka vede přes Staňkovice.

Cisterna převážela asfalt. V tuto chvíli není známo, zda látka unikla z poničeného návěsu.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru