Lapka vlezl oknem v noci do kanceláře, vedle spal zaměstnanec
Ilustrační foto
Most

Most - Policie v Mostě odhalila totožnost muže, který se měl dopustit dvou případů vloupání. V kanceláři probudil pracovníka, šel tam krást. Nic nestihl vzít.

Muž ve věku 32let z Mostu se měl v nočních hodinách pokusit vloupat do objektu jedné zastavárny. Překonal sice okno, ale další vnitřní zabezpečení nikoliv. Přesto poškozenému majiteli zanechal hmotnou škodu ve výši 3 000 korun.

Podruhé se v jednom panelovém domě na sídlišti Výsluní vloupal do nebytového prostoru oknem. "Netušil, že ve vedlejší místnosti je přítomen zaměstnanec. Toho probudil hluk a na neznámého muže zakřičel. Lapka se dal na útěk, vyskočil oknem a následně zmizel mezi domy," popisuje případ mluvčí Policie ČR Ludmila Světláková.

Vyšetřovatel nyní Mostečana obvinil z přečinu krádeže vloupáním. Za majetkové delikty byl již souzen a nyní mu hrozí až tříletý trest odnětí svobody.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru