Čtyři nová auta vyjela z pomyslných bran Autosalonu Most. Budou pomáhat dětem, sportovcům a přivážet lidem zábavu
Hyundai Santa Fe pro nadační fond Veroniky Kašákové. Foto: Olga Markuzziová
Most

Most - Pomyslné brány Autosalou Most, prodejce vozů značek Hyundai a Suzuk,i se otevřely, aby poslaly na další bezpečné cesty tři Mostečany. Veroniku Kašákovou, Petra Václavíka a Vlastu Vébra.

Majitelka nadačního fondu, moderátor, bavič a herec a sportovec si již poněkolikáté převzali nový vůz značky Hyundai od majitele autosalonu Josefa Solnaře. Ten totiž rád podporuje zajímavé projekty na Mostecku. Všichni tři obdarovaní se shodují v tom, že přístup nejen Josefa Solnaře, ale také všech pracovníků Autosalonu Most, je výjimečný.

Je to obrovský dar důvěry

„Pořád vzpomínám, jak jsem tu seděla jako malá holka a žádala, jestli by bylo možné nějak výhodněji získat nějaký vůz, protože bych ráda založila nadační fond, který bude pomáhat dětem, a budu potřebovat za těmi dětmi dojíždět. A pan Solnař řekl, tak jo, a dal mi novou i30. To bylo pro mě víc než jen hodnota toho vozu, byl to obrovský dar důvěry,“ vzpomíná na svůj první kontakt s panem Solnařem Veronika Kašáková. To Veronice vyrazilo dech, ta vstřícnost, ochota a přátelský přístup pana Solnaře. Později poznala, že tak milí a příjemní jsou všichni v tomto autosalonu.

Zařvala jsem radostí

„Dnes jsem si vyzvedávala další nový vůz. Jsem holka a moc se o auta nezajímám, pro mě je důležité, že je auto spolehlivé, doveze mě tam, kam potřebuji a vejde se mi do něj to, co potřebuji. Můj sen ale byl Tucson. Již před dvěma roky, kdy byl jeho velký boom, jsem si říkala, že si ho jednou určitě pořídím. A když mi minule pan Solnař řekl, že to bude Tucson, zařvala jsem radostí do telefonu tak, že musel na chvilku ohluchnout. Je to úžasné auto, báječně se řídí, skvěle se mi v něm jezdilo, cítila jsem se absolutně bezpečně. Dnes jsem ho jela odevzdat a převzít si Santa Fe. Nevěděla jsem, jaké to je auto, i když jsem vděčná za jakékoliv. Musím se přiznat, že mi bylo trochu smutno, že se se svým miláčkem Tucsonem loučím. A wow! Přistavili mi takového obřího fešáka, takovou třídu!,“ pozradila Veronika.

Jelikož se Nadační fond Veroniky Kašákové stále rozmnožuje a aktivit fondu, jež pomáhá dětem z dětských domovů, je čím dál tím více, Autosalon Most pro ně připravil tentokrát dvě auta, Haundai Santa Fe, se kterým bude jezdit hlavně Veronika a Hyundai i30, který bude sloužit členům týmu.

Veronika Kašáková prozradila, že už navždy zůstane značka Hyundai a Autosalon Most její srdeční záležitostí. Jak uvedla, dostává nabídky i od autosalonů jiných značek, ale ona měnit autosalon nehodlá.

Tucson poveze závodníky na mistrovství světa

Petr Václavík založil v roce 1992 mostecký sportovní klub Leon. Zde se učí děti, ale i dospělí různým bojovým sportům a sebeobraně. A jsou v tom velmi úspěšní, jezdí na různé závody, mistrovství a mají za sebou již několik skvělých výsledků. Každý rok například obhajují titul mistra nebo vicemistra světa. Pro svůj klub si Petr Václavík vyzvedl nový Tucson.

„Spolupráce s autosalonem je úplně perfektní, pan Solnař nám vyšel maximálně vstříc. Na jaře letošního roku jsme přebírali i30. Je skvělá, krásně se v ní jede, krásně se v ní sedí. Jezdíme občas opravdu dlouhé tratě na různé závody po celé republice i do zahraničí a pohodlné a bezpečné auto je pro nás důležité. Těžko bychom si jej ale pořídili, nebýt spolupráce s Autosalonem Most. Dokonce nám někdy půjčují i Hyundai H1, bylo to například na cestu na světový pohár v Pule, kam jsme potřebovali odvézt 11 závodníků. Dnes jsem pro klub převzal nádherný Tucson v krásné barvě, jsme za to velmi vděční,“ uvedl Petr Václavík.

Tucson v modravé barvě s logy klubu a fotografií sportovců bude vozit trenéry a závodníky. Do konce roku pojedou například na tři mezinárodní turnaje, na dva v Mostě a jeden v Praze, dále na mistrovství světa v Itálii a světový pohár v Rakousku.

Počítač hlásil, ať si dám pauzu

Třetím Mostečnem, který najezdí ročně na svých cestách křížem krážem Českou republikou mnoho kilometrů, je bavič, herec a moderátor Vlasta Vébr. Ten si vyzvedl nový vůz Hyundai již počtvrté.

„Spolupráce s mosteckým autosalonem pro mě znamená hrozně moc. Znám se s panem Solnařem už hodně dlouho, jsem rád, že jim můžu dělat reklamu a ta auta jsou opravdu spolehlivá. Hodně mi vyhovuje, když je auto prostorné. Tím jak měřím skoro dva metry a mám dlouhé nohy, potřebuji víc místa a tady se cítím opravdu dobře, mám nohy natažené a kolem sebe volný prostor a to je výhoda. Vyhovuje mi také, že se všechno dá ovládat na volantu. A je bezpečné. Jednou jsem jel hodně unavený z Mostu do Prahy. Najednou začala blikat ikonka s kávou a palubní počítač mi hlásil, jestli nepotřebuji pauzu, to mě tedy překvapilo,“ uvedl Vlasta Vébr.

„Určitě moc děkuji Pepčovi, jsem rád, že nám to takto vychází a věřím, že má naše spolupráce smysl i pro něj.“

Veronika, Petr i Vlasta se také shodují v tom, že by auto značky Hyundai směle doporučili každému. „Je to držák, který vás nenechá ve štychu, ani v zimě ani v létě, pro mě je to v tuto chvíli top auto,“ doplnil Vlasta.

Všechna čtyři auta si budete moct prohlédnout a hlavně se osobně potkat s Veroniku Kašákovou, Petrem Václavíkem, Vlastou Vébrem a mnoha dalšími a také se skvěle pobavit na akci Dětský den, kterou nachystal Autosalon Most na pátek 7. září od 15 do 18 hodin v areálu mosteckého Benediktu, tak určitě přijďte.

O akci jsme psali zde.

0709hyundai1

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru