Mezibořský oddíl vzpěračů. Foto: archiv oddílu
Sport

Meziboří – V sobotu 14. září mezibořský oddíl vzpírání uspořádal na počest a vzpomínku velkého činovníka mezibořského a českého vzpírání Karla Hofmana tradiční memoriál.

Na tuto akci se sjeli vzpěrači a vzpěračky z celé České republiky. Zúčastnilo se celkem 55 závodníků. Za mezibořský oddíl nastoupily vzpěračky Kabelková, Weinfurterová, Jarošová a Prchalová. Za vzpěrače oddíl reprezentovali Herink, Kovač, Dymáček, Roško, Petriv a Bažil.
 
„Vzpěračky a vzpěrači TJ-Baniku Meziboří předvedli skvělé výkony a obsadili medailové pozice. Závodníkům děkujeme za skvělou reprezentaci mezibořského oddílu vzpírání. Absolutorium si zaslouží ředitel soutěže Dušan Kovač za vzornou organizaci, bez které by se nemohla akce uskutečnit. Děkujeme a přejeme mu do dalších soutěží mnoho sil a úspěchů," dodal předseda oddílu Miloslav Pech.
REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru