REKLAMA
Litvínovské krasobruslařky se probojovaly na Mistrovství ČR v Orlové
Litvínovské krasobruslařky Zuzana Sedláčková a Klára Červenková
Sport

Orlová - O víkendu 9. až 11. března proběhne v Orlové vyvrcholení krasobruslařské sezóny 2017/2018 v žákovských kategoriích, a to Mistrovství České republiky v krasobruslení.

Mezi 24 nejlepších závodnic ve svých kategoriích se probojovaly i dvě závodnice, které trénují pod vedením trenérky Ing. Aleny Lehké a reprezentují litvínovský krasobruslařský oddíl.

V kategorii žačky nejmladší se již druhým rokem probojovala na MČR ze 14. místa žebříčku Českého poháru Zuzana Sedláčková, jejíž výkon je o to obdivuhodnější, že si v loňském roce na jaře způsobila těžké zranění při tréninku a to zlomeninu stehenní kosti. Zuzka je veliká bojovnice a úžasné je nejen to, že se dokázala vrátit na podzim na led, ale ještě se opět vrátila mezi nejlepší z nejlepších.

V kategorii žačky mladší si svými výkony zajistila start na MČR také Klára Červenková, která postupuje z 20. místa žebříčku Českého poháru. Klárka je velmi úspěšnou závodnicí a na MČR již startuje po třetí v řadě. Ve své kategorii již letos reprezentovala Ústecký kraj na VIII. ZODM, kterou v roce 2018 pořádal Pardubický kraj. A je velmi obdivuhodné jak dokáže svou pílí a talentem skloubit tak náročný sport, jakým bezesporu krasobruslení je a ještě studium vzhledem k tomu, že letos přešla na víceleté gymnasium.

V pátek 9. 3. mají účastníci MČR slavnostní zahájení mistrovství a losování. Na stránkách www.krasolitvinov.cz budou k dispozici informace z tohoto zahájení, respektive z jakého místa budou litvínovské závodnice startovat a odkaz na LIVE přenos.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru