Foto: Zoo Děčín
Zajímavosti

Děčín – Hoďte na sebe triko s medvědem a přijďte oslavit 75. narozeniny zoo. Přesně k tomu vyzývala už od začátku letošního roku děčínská zoologická zahrada. Chtěla tak vytvořit nový český rekord a nabídnout návštěvníkům neotřelou narozeninovou párty. A povedlo se

V sobotu 31. srpna přišlo do zoo slavit více než tisíc lidí a z toho téměř polovina v tričku s medvědem. Do České knihy rekordů a kuriozit, kterou každoročně vydává Agentura Dobrý den z Pelhřimova, tak bude zapsán nový český rekord ve znění: Nejvíce lidí v tričku s medvědem na jednom místě, s celkovým počtem 450 účastníků! „Moc děkujeme našim návštěvníkům za to, jakou s námi dokázali vytvořit medvědí tlupu a doufáme, že se jim oslava líbila,“ poděkoval ředitel zoo Roman Řehák.

Zoo Děčín návštěvníkům nadělila dárek v podobě velkého plyšového maskota – dvojníka medvěda Bruna. Chlupáč z dílny Mascot L.A.B vzbudil obrovské nadšení a ihned se stal miláčkem publika. Na oslavě nechyběl ani originální medvědí dort, slavnostní přípitek, spousta soutěží a dárečků pro nejmenší návštěvníky.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru