Policisté našli v jednom litvínovském klubu a jeho okolí osmnáct opilých dětí!
Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov - Litvínovská policie o víkendu zamířila do litvínovských barů, klubů a restaurací v rámci policejní akce zaměřené na kontrolu podávání a prodeje alkoholu dětem a mladistvým osobám.

Od 21. hodiny do páté hodiny ranní z pátku na sobotu hlídky kontrolovaly v restauračních provozovnách, zda dětem do 18 let není umožněna konzumace alkoholu. Policisté předem vytipovali několik restauračních zařízení a zábavních podniků v obvodu města Litvínov.

"V průběhu opatření bylo zjištěno 18 mladistvých osob, které byly pod vlivem alkoholu, a to v jednom klubu a v jeho těsné blízkosti," sdělila Ludmila Světláková, mluvčí Policie ČR. Na opatření se podílela i městská policie a přítomny byly i pracovnice OSPOD.

Mladistvé osoby byly následně předány zákonným zástupcům. "Policie se nyní bude zajímat o to, kdo těmto osobám alkohol prodal či podal," dodala policistka.

Za volant usedl opilec

Akce pokračovala až do časných ranních hodin, kdy se policisté zaměřili i na kontrolu dopravy. Muži v uniformách zkontrolovali 38 vozidel, odhalili jednoho řidiče pod vlivem alkoholu a zjistili 6 přestupků v dopravě. Za čtyři z nich policisté uložili řidičům pokuty, dva předají správnímu orgánu.

Narušení veřejného pořádku nebylo zjištěno.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru