AKTUÁLNĚ: Havárie u litvínovského bazénu, další v Mostě na výpadovce
Nehoda v Ukrajinské ulici v Litvínově. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov - Ke srážce dvou osobních automobilů došlo ve čtvrtek ráno po osmé hodině v Ukrajinské ulici v Litvínově. Zasahovali hasiči, na místě jsou v tuto chvíli strážníci.

K havárii došlo v litvínovské ulici vedoucí kolem plaveckého bazénu, jedno z vozidel narazilo do zadní části automobilu před ním. Na místo byli přivoláni hasiči kvůli likvidaci olejové skvrny a úklidu následků nehody. Hasičský záchranný sbor místo havárie již opustil, dopravu nyní pomáhají regulovat strážníci městské policie.

Nemáme informace o tom, že by při střetu došlo ke zranění osob. Bez zranění se obešla i další havárie, která se stala tentokrát v Mostě okolo sedmé hodiny ranní. Na silnici číslo 13 u benzinové čerpací stanice na výpadovce z Mostu na Teplice se srazila tři auta.

0612nehoda2

Havárie u litvínovského bazénu. Foto: Oldřich Hájek

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru