Zloděj dostal chuť na rum, lahev si schoval v obchodě do podšívky
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Na nákup bez placení se tento týden v dopolední době vydal muž z Litvínova. Zamířil do jednoho supermarketu, kde si v oddělení s nápoji měl vybrat láhev rumu, kterou si ukryl do podšívky své bundy.

Poté prošel pokladnou, aniž by platil za zboží. Podezřelý však neunikl pozornosti tamní ostrahy, která ho zadržela a předala policii. Ta lup zajistila a vrátila zpět poškozené prodejně.

"Muž ve věku 45 let si od policie převzal záznam o sdělení podezření ze spáchání přečinu krádeže ve zkráceném přípravném řízení. Už v minulosti kradl a z vězení se vrátil předloni na podzim," řekla Ludmila Světláková, mluvčí Policie ČR.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru