Tylova ulice bude rozkopaná ještě letos. Pracuje se tam už několik let
Tylova ulice v Litvínově. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov - Po tři roky se budou lidé v Tylově ulici v Litvínově potýkat se stavebním ruchem. Tedy pokud se letos podaří dokončit rekonstrukci. Práce nyní stojí.

Začalo se nejprve vjezdem do ulice směrem od restaurace U Partyzána. Pak přišlo kontroverzní kácení stromů, které bylo ale nevyhnutelné kvůli údržbě a přístupu k sítím. A přišly první opravy horkovodů, chodníků a silnic. Společnost, která potrubí udržuje, ale vše nestihla a nyní musí počkat na konec topné sezony, aby se práce mohly znovu rozeběhnout. "Budeme se modlit, aby to bylo celé hotové letos," poznamenává starostka Kamila Bláhová.

Teprve po rekonstrukci tepelného hospodářství totiž může město nechat stavební firmu pokračovat v úpravách komunikací. A také okolí. Lidi čeká alespoň kompenzace v hezčích parkových úpravách. "Budeme se snažit to lidem vynahradit nějakou nadstandardní zelení," říká Kamila Bláhová.

Ulice je nyní průjezdná, funguje na ní údržba komunikací, kvůli rozdělaným a dočasně zabezpečeným sítím je třeba ale počítat s mírnými omezeními.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru