Mostečan od muže koupil konzoli. S kamarády mu pak z bytu odcizil televizi
Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov - Podařenou trojici odhalili mostečtí kriminalisté při vyšetřování krádeže televize z bytu v Litvínově.

Poškozený měl na sociální síti nabízet k prodeji herní konzoli. Ozval se mu zájemce z Mostu. Ten k němu přijel do bytu a konzoli si koupil. Venku na něj čekali jeho dva kamarádi a prodejce trojici požádal o odvoz do města. Trojice ochotně souhlasila.

Muže odvezla a sama se vrátila k bydlišti prodávajícího. "Muži vnikli do bytu a tam měli odcizit televizor v hodnotě 15 tisíc korun. Ke krádeži mělo dojít ve druhé polovině února. Odcizený televizor byl zajištěn a vrácen zpět poškozenému," uvedla k případu mluvčí policistů Ludmila Světláková.

Vyšetřovatel obvinil z přečinu krádeže vloupáním a porušování domovní svobody ve spolupachatelství muže ve věku 18, 24 a 32 let, všechny z Mostu. Nejstarší z nich se již krádeže v minulosti dopustil.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru