Zraněná řidička po ranní nehodě skončila v nemocnici. Museli ji vyprošťovat
Ilustrační foto
Litvínov

Záluží - Z důvodu dopravní nehody krátce před 06. hodinou uzavřela policie v obci Záluží silnici I/27 a řidiči tak museli využít objížďky přes Dolní Jiřetín. Při nehodě, při níž se střetl autobus s osobním vozidlem, utrpěla řidička auta zatím blíže neupřesněné zranění, se kterým byla převezena do zdravotnického zařízení.

Hasiči ženu podle mluvčího hasičů v Ústeckém kraji Lukáše Marvana vyprostili pomocí páteřové desky a předali Zdravotnické záchranné službě.

V autobusu cestovalo celkem 14 lidí, nikdo z nich nebyl zraněn. Šlo o náhradní spoj místo vlaku. Hasiči provedli protipožární opatření, odpojili akumulátor havarovaného auta a uklidili vozovku.

"Příčina dopravní nehody a míra zavinění je předmětem dalšího šetření dopravní policie. Hmotnou škodu policisté odhadli na částku 180 tisíc korun. Alkohol byl u obou řidičů vyloučen provedenou dechovou zkouškou," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Silnice byla opět průjezdná v 7.12 hodin.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru