Žena v Novém Záluží se kutálela ze svahu a převrhla kočárek. Záchranáři měli podezření na mrtvici
Areál Nové Záluží v Litvínově. Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Náhodný chodec si všiml v areálu Nového Záluží ženy, která upadla na zem, skutálela se z kopečku, a přitom převrhla kočárek s dítětem.

Žena se chovala zmateně. K ženě svědek přivolal rychlou záchrannou službu, strážníky pak přivolal dispečer rychlé záchranné služby. Strážníci zastihli ženu sedět u Nové vody. Neměla u sebe doklady a špatně komunikovala.

U sebe ale měla telefon. Strážníkům se podařilo zjistit kontakt na jejího syna, který je i otcem dítěte v kočárku. Ten na místo okamžitě přijel. Lékaři zjistili, že dítě nebylo zraněno a nemusí být převezeno do nemocnice k dalšímu vyšetření.

Ženu odvezli záchranáři s podezřením na mrtvici.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru