Prodavačky přišly ženě na krádež, zlodějka z Litvínova proti nim použila násilí a utekla
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov, Jirkov - Jirkovští policisté dopadli 34letou ženu z Litvínova, která se měla začátkem června opětovně dopustit krádeží v obchodní zóně na Chomutovsku. Kradených věcí se i při svém dopadení nehodlala jen tak vzdát.

Ženě je kladeno za vinu, že nejprve společně s dalším podezřelým v prodejně supermarketu odcizila různé zboží v hodnotě více než pět tisíc korun. O dva dny později se tentokrát sama měla vydat do jedné z prodejen v obchodní zóně a odcizit tam dva páry dětských botiček a jedny dámské boty.

Poté, co prodavačky pojaly podezření na krádež, vyzvaly ženu, aby vyčkala příjezdu policie. "Ta však na to nedbala, měla vůči nim užít drobného násilí a utéct. Taška s odcizenými dětskými botičkami přitom zůstala na prodejně. Podezřelou se následně podařilo ve spolupráci s litvínovskými kolegy ustanovit a v těchto dnech jí policisté sdělili podezření ze spáchání trestného činu krádeže," uvedla mluvčí policistů Miroslava Glogovská.

Protože se jedná o recidivistku, která za páchání majetkové trestné činnosti byla v minulosti opětovně odsouzena, hrozí jí až tříleté vězení.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru