Litvínovan vykradl recepci hotelu, kde bydlel. Odcizený mobil mu přijali v zastavárně
Recepce. Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Muž ve věku 46 let z Litvínova čelí obvinění z přečinu krádeže. Obviněný měl v jednom ubytovacím zařízení, kde sám bydlel, vniknout do recepce a odtud měl odcizit mobilní telefony, příruční pokladnu a další věci, vše v hodnotě 4 tisíce korun.

Na druhý den zamířil do nedalekého supermarketu a tam si měl do batohu ukrýt 30 kusů čokolád stejné značky v hodnotě 1 900 korun. Lup mu nevyšel, ostraha prodejny podezřelého na místě při odchodu zadržela.

Policie zajistila jeden mobil v jedné zastavárně. Muži za krádeže hrozí až tříletý trest odnětí svobody, za majetkový delikt byl již v minulosti odsouzen.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru