Muži se dobývali k expřítelkyním. Jeden bil do oken až do krve
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Dva případy mužů, kteří se chtěli za každou cenu dostat do blízkosti bývalých přítelkyň, řešili o víkendu litvínovští strážníci.


O pomoc požádala žena, ke které se dobýval její bývalý přítel. Kopal jí do dveří a rozbil dvě okna. Při příjezdu hlídky už nebyl muž u dveří. Strážníci ho ale podle popisu vypátrali v ulici 9. května. Muž měl obě ruce od krve, okna rozbil pěstmi. Muže strážníci předali Policii ČR.

Strážníky přivolala také žena z Chudeřínské ulice, které do dveří kopal mladý muž. Na místě hlídka zjistila, že se jedná o muže, který chtěl mluvit se svou bývalou přítelkyní a snažil se toho dosáhnout právě kopáním do dveří. Z místa byl vykázán.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru