Litvínovští strážníci pomohli osvobodit srnu a hasili oheň na louce
Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov, Horní Jiřetín - Pomoc zvířeti a včasné uhašení začínajícího požáru mají na svém kontě litvínovští městští policisté.

Strážníci si při kontrole Černic všimli srny uvězněné na oploceném pozemku. Srna se snažila dostat z pozemku do lesa, už byla velmi unavená a na těle měla vytrhanou srst. Strážníci zjistili majitele pozemku a na místo ho přivolali. Majitel pozemku srnu vypustil do lesa.

V dalším případě anonymní oznamovatel zavolal hlídku do ulice Luční v Litvínově. Tam měl někdo vypalovat na louce kabely. Po příjezdu hlídky už na místě nikdo nebyl. Oheň se ale šířil po louce. Strážníci nejprve oheň hasili sami, pak ale přivolali hasiče.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru