Muž pěstoval ve sklepě rodinného domu marihuanu. Prý chtěl vyrábět masti
Pěstírna marihuany. Ilustrační foto: Policie ČR
Litvínov

Most - Policie v Mostě stíhá pro trestný čin nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy ve stádiu pokusu 45letého muže z obce na Litvínovsku.

Podle kriminalistů mosteckého toxi týmu měl muž letos v suterénu rodinného domku pěstovat konopí. "Policisté při domovní prohlídce zajistili 21 kusů rostlin, a to v různém stádiu růstu. Muž díky zásahu policie rostliny sklidit, usušit a vyrobit z nich masti, jak měl údajně v úmyslu, nestihl," uvedla Ludmila Světláková, tisková mluvčí Policie ČR.

Ve 262 gramech sušeného rostlinného materiálu byly provedenou odbornou expertizou zjištěny a prokázány kanabinoidní látky. Kriminalisté zajistili i věci k pěstování marihuany. Policie muže stíhá na svobodě.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru