Trojlístek mladíků se vloupal do tří garáží. Měli smůlu, na místě je přistihla policejní hlídka
Garáže. Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Trojice mladíků měla v Litvínově za použití násilí vniknout v areálu garáží do tří uzamčených garáží, ze kterých nic neodcizili, ale u všech poškodili vrata.

Majitelé vyčíslili škodu na téměř deset tisíc korun. Trojice byla na místě přistižena policejní hlídkou. Jeden z mladistvých před touto výpravou stihl odcizit na ulici ze zaparkovaného mercedesu znak a způsobil motoristovi škodu za 1 100 korun.

Vyšetřovatel mostecké policie obvinil z přečinu pokusu krádeže vloupáním a poškození cizí věci 21letého muže z Litvínova a dva mladíky z provinění krádeží vloupáním ve stádiu pokusu a poškození cizí věci ve spolupachatelství. (ls)

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru