Muž poskytl nocleh známému. Gambler se mu ale nepěkně odvděčil!
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Na policejním oddělení skončil 26letý muž z Litvínova. Ten měl okrást svého známého, u něhož občas přespával.

Tentokrát zřejmě neodolal touze zahrát si na automatech. Potíž byla v tom, že neměl peníze. V bytě u známého využil situace, kdy ten byl na noční směně, prohledal mu skříň a z ní měl odcizit finanční hotovost ve výši 7 500 korun. Následně byt opustil přes balkon v druhém patře, neboť neměl klíče od dveří.

Poškozený po příchodu hned zjistil, kolik uhodilo. Podezřelý muž byl záhy zadržen policisty u jiného známého, kde zrovna popíjel alkohol, který si zakoupil za cizí peníze. "Část peněz prohrál na herních automatech. Zbylo mu jen 2 500 korun a pár drobných. Ty policie zajistila a vrátila zpět poškozenému," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Policie v Litvínově muži sdělila ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu krádeže, za který mu hrozí až tříletý trest odnětí svobody. Muž byl již za obdobné jednání odsouzen a je v podmínce.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru