Tragédie pod Komáří hůrkou: Svědci zachraňovali zraněné, mnoho aut ani nezastavilo
Místo záchranných prací u Horní Krupky. Foto: HZS Ústeckého kraje
Litvínov

Horní Krupka - K tragické dopravní nehodě došlo v pondělí 30. prosince po 16. hodině na krušnohorské silnici u Horní Krupky pod Komáří hůrkou na Teplicku. Policisté v úterý zveřejnili další informace k havárii se smrtelným zraněním. Hasiči poskytli snímek z místa záchranných prací.

O havárii jsme aktuálně informovali v pondělí večer. "Řidič osobního vozidla Fiat Marea sjel z dosud nezjištěného důvodu ze silnice a čelně narazil do stromu. Vozidlo po nárazu začalo hořet, řidiče i jeho spolujezdce z auta vytáhli svědci a začali jim ihned poskytovat první pomoc. I přes snahu o resuscitaci řidič na místě zemřel, jeho spolujezdec byl s těžkými zraněními transportován do nemocnice," uvedl v úterý mluvčí Policie ČR na Teplicku Daniel Vítek.

Bližší okolnosti nehody a příčina jsou předmětem dalšího prověřování.

Na sociální síti se večer po nehodě objevily poznatky lidí, kteří u havárie pomáhali. "Bylo tam potřeba každé ruky u masáže a u druhého pána, ať už překlad z němčiny nebo ho jen kontrolovat. Jestli tam pomáhalo tak cca pět lidí a cca 20 aut jen projelo a jelo pryč," uvádí jeden ze zachraňujících.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru