Zloděj parádník. U prodavačky se zajímal o make up, tři kousky pak ukradl
Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov - I když muž z Litvínova stihl v jedné drogérii ukrást kosmetiku, přesto byl za dva dny na oddělení litvínovské policie, odkud odešel se záznamem o sdělení podezření ze spáchání přečinu krádeže.

A nekradl poprvé, už v minulosti byl za obdobné jednání potrestán. Tentokrát v jedné litvínovské drogérii předstíral zájem o make up. Prodavačka se mu věnovala a poskytla mu informaci. Muž si však krášlící přípravky nezakoupil, tři produkty v celkové hodnotě jeden tisíc korun měl v prodejně odcizit v nestřeženém okamžiku a následně prodejnu bez placení opustil.

Policisté na ztotožnění podezřelé osoby spolupracovali s litvínovskými strážníky. Odcizené zboží nebylo zajištěno, jak s ním 27letý Litvínovan naložil, policistům neuvedl.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru