Následky vichřice v Litvínově: Padaly stromy, jsou poškozené střechy i zastávka
Ilustrační foto: HZS ČR
Litvínov

Litvínov - Pondělní vichřice způsobila škody i v Litvínově, byť menšího rozsahu. Zatím co dopoledne nebyly zaznamenány závažnější události, půl hodiny po poledni až do 15 hodin se hlídky strážníků nezastavily.

Nejprve si hlídka všimla kusu okapu z kostela, který ležel na silnici ve Smetanově ulici. Další tři spadlé stromy u hřiště 1.ZŠ povalily plot u hřiště.

Další strom odtahovali strážníci ze silnice v Máchově ulici. Další hlídka strážníků volala k pětici spadlých stromů na cestě k lukostřelnici v zahrádkářské kolonii Pavel 1 jednotku HZS. Městská policie přijala také hlášení o uvolněném plechu na střeše ubytovny Hvězda, informováno bylo CPI, které si opravu zajistilo, a to za asistence HZS.

Dalšího spadlého stromu si všiml pracovník městského kamerového systému v Pietním parku u kaple a vyslal na místo pracovníky Technických služeb. Hlídka zjistila i poškozenou autobusovou zastávku. Další strom spadl přes cyklostezku v Novém Záluží, opět byly informovány Technické služby.

Noční směna ještě v útérý po páté hodině ráno viděla na křižovatce ul. Ruská a Tyrše a Fügnera odpadní nádoby, který se vlivem větru dostaly do vozovky. Strážníci vrátili nádoby zpět na své místo.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru