Vančurova ulice v Litvínově dostane nový povrch, přibudou i parkovací místa
Vančurovu ulici brzy obsadí dělníci. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov - V okrsku ulice Vančurova začnou v tomto měsíci stavební práce. Dojde zde k vybourání všech stávajících povrchů komunikací včetně obrubníků a vybudování nových asfaltových komunikací včetně obrubníků.

Dále stavebníci upraví plochy pro popelnice a kontejnery z betonové dlažby a v některých částech ulic vystaví podélná parkovací stání z betonové dlažby (9 stání v ul. Vančurova, 3 stání v ul. J. Hory). Město očekávalo, že zakázka přesáhne částku 15 milionů korun včetně DPH. Do výběrového řízení se přihlásilo 9 zájemců, nejnižší nabídku podala firma Herkul, a to provedení všech prací za částku cca 11 milionů korun i s DPH. Stavitel má na předání dokončené zakázky časový horizont šest měsíců.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru