Trojice vykutálenců utekla z baru bez placení. Tučnou útratu pak museli zaplatit i s pokutou
ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov - Placení se chtěli vyhnout muži, kteří přijeli do Litvínova na školení. V úterý večer se šli pobavit do baru, kde udělali útratu téměř tři tisíce korun.

Jeden z mužů po půlnoci odešel peníze údajně vybrat do bankomatu, další dva šli před bar kouřit. Ani jeden se však nevrátil, aby útratu zaplatili. Obsluha tedy zavolala strážníky a předala jim popis mužů i další informace, které o sobě muži během večera povídali.

Ve dvě hodiny ráno provedly hlídky strážníků a Policie ČR společně prohlídku Hotelu Lázeňský vrch, kde osoby odpovídající popisu bydlí. Muži se pak vrátili zaplatit útratu, kvůli krádeži podvodem ještě museli zaplatit pokutu.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru