Studenti nabízejí rodičům hlídání dětí v zajímavém prostředí, zatímco jsou zavřené školy
Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov – Hledáte hlídání dětí během vaší práce po dobu nutného uzavření škol? Pomoci mohou studenti, kteří mají rovněž přerušenou výuku.

S nápadem přišel student pedagogického lycea Václav Šťovíček, pomáhat mu bude studentka gymnázia. „Garantujeme maximálně tři děti na dohlížející osobu. Program je určen pro děti od první do čtvrté třídy. Naše služba nabízí hezky strávený čas vašich dětí pod dozorem v atraktivním prostředí údolí u Litvínova,“ říká student.

Služba, kterou nabízejí, zahrnuje dohled nad dítětem v době od 8 do 16 hodin s možností individuální úpravy po vzájemné domluvě. Děti dostanou oběd, během dne si mohou plnit úkoly zadané rodičem nebo učitelem. A k tomu všemu budou mít k dispozici jednoduché sportovní vyžití, stolní hry, kreativní ruční práce, pobyt a zážitky v přírodě, podívají se na domácí zvířata a navštíví minifarmu.

„Podmínkou je dobrý zdravotní stav dítěte, vhodné oblečení a obuv včetně přezůvek a každý den vlastní svačina s pitím,“ dodává Václav Šťovíček.

Platba 100 korun za hodinu zahrnující oběd proběhne vždy odpoledne při předání dítěte.

V případě zájmu volejte na telefonní číslo 774 433 772. Začíná se od pondělí 16. března.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru