Hádka žen přerostla na ulici ve sprchu sprostých nadávek
Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov - Hádka mezi dvěma ženami vyvrcholila tento měsíc v době kolem poledne slovním napadáním s nadávkami, vulgarismy a sprostými výrazy.

Spor začal nejprve v chodbě domu v obci na Litvínovsku. Poté se obě ženy přemístily před dům, kde v pořvávání jadrných výrazů měly pokračovat.

Incident mezi nimi trval několik minut, odehrával se na místě veřejnosti přístupném a vzbudil pozornost kolemjdoucích. Poté co si ženy „vyříkaly“, co měly na srdci, odebraly se do svých domovů.

"Případem hrubé neslušnosti se zabývali hamerští policisté a ženám ve věku 23 let sdělili nyní ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu výtržnictví," uvedla Ludmila Světláková, tisková mluvčí Policie ČR v Mostě.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru