Opilý řidič nezvládl jízdu, narazil u domu do vrat. Po havárii unikal plyn
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Na policejním oddělení skončil o víkendu řidič z Litvínova. Ten ve večerních hodinách na Litvínovsku řídil osobní vozidlo ulicí Hamerská a při projíždění začátky měl vyjet na chodník při pravé straně komunikace, kde narazil vozem do sloupku vrat u domu, který poškodil, a o který se měl zastavit.

Při nárazu poškodil dřevěné oplocení pozemku, plynový pilířek a rozvodnou skříň elektřiny. Po nárazu začal unikat plyn, proto majitel domu na místo přivolal plynaře, aby únik plynu zabezpečili.

"Přivolaná policie na místě dopravní nehody provedla u řidiče dechovou zkoušku na alkohol, která byla opakovaně pozitivní s výsledkem přes 1,5 promile alkoholu v dechu. Policisté motoristu převezli do nemocnice k lékařskému vyšetření a odběru krve," uvedla tisková mluvčí Policie ČR Ludmila Světláková.

Ke zranění osob nedošlo. Hmotnou škodu hlídka odhadla na částku 95 tisíc korun. Řidič je podezřelý ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky a policisté ve věci již zahájili úkony trestního řízení.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru